Sider

onsdag den 25. april 2007

Piggy I

Dagen oprinder, pattegrisen bliver tørret af og gnidet indvendigt med en rub af stødt spidskommen, lidt mindre stødt koriander, endnu lidt mindre stødt fennikelfrø og Maldon salt. Lidt cayenne.
Halvdelen af de stødte krydderier røres sammen med 30-40 gram smør til en pasta til at smør på grisen udvendigt før den skal steges.
Bugen og halsåbningen fyldes med en ris/vildris pilav med skalotteløg, fennikel, ingefær, hvidløg, salt, peber og lidt cayenne. Noget thai basilikum og citrongræs i først og sidst, op ad kødet. Sys sammen.
Rejses op og gnides ind i smør/krydderipasta. Der sidder den i et kvarter, mens grillen gøres klar. En bold af bagepapir - eller staniol - i munden, for at holde den åben til et æble, når den skal vises frem. Klar til grillen.

English

Ingen kommentarer: